Zdravlje i zaštita na radu

Bez autora
Jan 25 2011

Predstavnici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i delegacije Europske unije u Hrvatskoj predstavili su twinning projekt Zdravlje i zaštita na radu, vrijedan milijun i 254 tisuće eura. Njegova je svrha povećati učinkovitost hrvatskog sustava zdravlja i zaštite na radu kako bi se zadovoljili standardi Unije. Projekt traje 18 mjeseci. Predviđa se da će pomoći pri uspostavi učinkovita sustava i mreže institucija za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu, te osigurati informatičko povezivanje, što će racionalizirati vrijeme i troškove tih ustanova. Projektom se namjerava povezati Državni inspektorat, Hrvatski zavod za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu, Zavod za zdravstveno osiguranje i Odjel zaštite na radu u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva.

Zdravlje i zaštita na raduPredstavnici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i delegacije Europske unije u Hrvatskoj predstavili su twinning projekt Zdravlje i zaštita na radu, vrijedan milijun i 254 tisuće eura.

Njegova je svrha povećati učinkovitost hrvatskog sustava zdravlja i zaštite na radu kako bi se zadovoljili standardi Unije.

Projekt traje 18 mjeseci. Predviđa se da će pomoći pri uspostavi učinkovita sustava i mreže institucija za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu, te osigurati informatičko povezivanje, što će racionalizirati vrijeme i troškove tih ustanova.

Projektom se namjerava povezati Državni inspektorat, Hrvatski zavod za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu, Zavod za zdravstveno osiguranje i Odjel zaštite na radu u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik