Air Serbia najavljuje nove promotivne kampanje

Bez autora
Oct 31 2013

Svoj novi početak nacionalni avioprevoznik Air Serbia obeležava čitavim nizom atraktivnih promotivnih ponuda. Srpska aviokompanija, čiji je početak rada prošle nedelje u Beogradu zvanično objavio prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, nove promotivne akcije nudi širom sveta posredstvom svoje proširene saobraćajne mreže.Namere kompanije Air Serbia, kao nacionalne aviokompanije Srbije, jasne su od prvog dana, a promotivne kampanje su samo početak svega onoga što će se od sada redovno nuditi gostima. Promotivne akcije će dati gostima mogućnost da sa aviokompanijom Air Serbia putuju i posete destinacije širom sveta, koje pokriva naša saobraćajna mreža, izjavio je Dane Kondić, generalni direktor kompanije Air Serbia.

Air Serbia najavljuje nove promotivne kampanjeSvoj novi početak nacionalni avioprevoznik Air Serbia obeležava čitavim nizom atraktivnih promotivnih ponuda.

Srpska aviokompanija, čiji je početak rada prošle nedelje u Beogradu zvanično objavio prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, nove promotivne akcije nudi širom sveta posredstvom svoje proširene saobraćajne mreže.

Namere kompanije Air Serbia, kao nacionalne aviokompanije Srbije, jasne su od prvog dana, a promotivne kampanje su samo početak svega onoga što će se od sada redovno nuditi gostima. Promotivne akcije će dati gostima mogućnost da sa aviokompanijom Air Serbia putuju i posete destinacije širom sveta, koje pokriva naša saobraćajna mreža, izjavio je Dane Kondić, generalni direktor kompanije Air Serbia.

Prva promotivna kampanja traje do 4. novembra 2013. i važi za putovanja od 1. novembra 2013. do 15. aprila 2014. godine.

Promotivne cene odnose se na sledeća povratna putovanja u ekonomskoj klasi:
- Istanbul - 88 evra;
- Podgorica, Tivat - 95 evra. Povratna putovanja iz gradova u regionu za Evropu počevši od 219 evra;
- Skoplje, Sarajevo - 99 evra; Povratna putovanja iz gradova u regionu za Evropu počevši od 219 evra;
- Solun, Milano, Beč - 109 evra;
- Štutgart, Brisel - 119 evra;
- Diseldorf, Cirih, Kopenhagen, Stokholm, Atina, Rim - 149 evra;
- Berlin, Frankfurt - 159 evra;
- Amsterdam, London - 189 evra;
- Pariz - 199 evra;
- Moskva - 219 evra. Cene počevši od 229 evra za povratno putovanje do prestonice Ruske Federacije preko Beograda iz svih gradova u regionu pokrivenih saobraćajnom mrežom Air Serbia;
- Larnaka - 229 evra. Povratna putovanja iz gradova u regionu počevši od 259 evra;
- Tel Aviv - EUR 249; Povratna putovanja iz gradova u regionu počevši od 259 evra;
- Banjaluka - 79 evra;
- Ljubljana, Bukurešt - 99 evra;
- Prag - 109 evra;
- Abu Dabi - 369 evra.

Karte po promotivnim cenama mogu se kupiti pozivom call centra u Srbiji na broj 0800 111 528. Za pozive iz inostranstva, na raspolaganju je broj telefona +381 11 311 21 23, a na usluzi je web site www.airserbia.com. Karte se mogu nabaviti i u predstavništvima i poslovnicama kompanije Air Serbia, uključujući i prvu novu poslovnicu na poznatoj lokaciji kod Crkve Sv. Marka u Beogradu, kao i kod ovlašćenih agencija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik