Brzi mobilni internet sada i u Nišu

Bez autora
Jun 25 2012

Mts je u subotu u Nišu predstavio mogućnosti unapređene mobilne mreže, koja će Nišlijama ubuduće pružati sasvim novo iskustvo mobilnih komunikacija, pre svega zbog povećanja brzine surfovanja internetom i do deset puta.Istovremeno, mts će za korisnike obezbediti program ponude prenosivih uređaja, smart telefona i tablet računara, kao i posebne tarifne pogodnosti za prenos podataka, kako bi mogli da pristupaju Internetu gde god se nalazili, u svakom trenutku.

Brzi mobilni internet sada i u NišuMts je u subotu u Nišu predstavio mogućnosti unapređene mobilne mreže, koja će Nišlijama ubuduće pružati sasvim novo iskustvo mobilnih komunikacija, pre svega zbog povećanja brzine surfovanja internetom i do deset puta.

Istovremeno, mts će za korisnike obezbediti  program ponude prenosivih uređaja, smart telefona i tablet računara, kao i posebne tarifne pogodnosti za prenos podataka, kako bi mogli da pristupaju Internetu gde god se nalazili, u svakom trenutku. 

Zvonko Milošević, šef Službe za eksploataciju i održavanje uređaja u telekomunikacionoj mreži u Nišu predočio je prisutnima da modernizovana mreža prevazilazi standarde ADSL konekcije. Posebno je naznačio da će se, od sada, audio i video klipovi visoke rezolucije, aplikacije, fotografije i video materijali preuzimati ili postavljati na internet brzo i bez zastoja.

Za građane Niša pripremljeni su bili i specijalni paketi usluga koji će omogućiti da se po povoljnim cenama koriste prednosti modernizovane mts mreže. Reč je o paketima za pristup mobilnom internetu putem modema, pri čemu je cena modema svega jedan dinar, a cena mesečne pretplate takođe jedan dinar tokom prve godine korišćenja, uz ugovor na dve godine, izjavila je Snežana Vulić, šef Službe za prodaju rezidencijalnim korisnicima u Nišu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik