Država nije prihvatila ponudu da proda akcije BAS-a

Bez autora
Feb 07 2011

Akcionarski fond Srbije nije prihvatio ponudu banjalucke kompanije "Damjan" za otkup akcija Beogradske autobuske stanice (BAS). "Damjan" je za jednu akciju BAS ponudio cenu od 1.733 dinara, a ponudom, koja je danas istekla, obavezao se da će otkupiti sve ponuđene akcije.Država Srbija poseduje 40 odsto akcija BAS, a ostale su vlasništvu malih akcionara. Ukupno je izdato 311.187 akcija preduzeća BAS...

Država nije prihvatila ponudu da proda akcije BAS-aAkcionarski fond Srbije nije prihvatio ponudu banjalucke kompanije "Damjan" za otkup akcija Beogradske autobuske stanice (BAS).

"Damjan" je za jednu akciju BAS ponudio cenu od 1.733 dinara, a ponudom, koja je danas istekla, obavezao se da će otkupiti sve ponuđene akcije.

Država Srbija poseduje 40 odsto akcija BAS, a ostale su vlasništvu malih akcionara. Ukupno je izdato 311.187 akcija preduzeća BAS.

Za otkup akcija BAS inicijalne ponude su dali i slovenački investicioni fond "Proinvestments", koji je ponudio cenu od 770 dinara po akciji, i beogradska kompanija "Kruna komerc" sa cenom od 1.000 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik