Firefox 5 stiže na leto?

Bez autora
Apr 05 2011

Boja na Firefoxu 4 se još nije osušila, a već se šuška o Mozillinom sledećem čedu, Firefoxu 5. Sudeći po informacijama koje su procurile na Internet, iako je Firefox 4 pušten pre manje od dve nedelje, Firefox 5 očekuje se na leto, a navodno će i ova verzija doneti znatne novine u korisničkom interfejsu.U browser će biti implementirane i neke opcije za korisnike društvenih mreža, pa će pristup Facebooku i deljenje sadržaja, na primer, biti jednostavniji.

Firefox 5 stiže na leto?Boja na Firefoxu 4 se još nije osušila, a već se šuška o Mozillinom sledećem čedu, Firefoxu 5.

Sudeći po informacijama koje su procurile na Internet, iako je Firefox 4 pušten pre manje od dve nedelje, Firefox 5 očekuje se na leto, a navodno će i ova verzija doneti znatne novine u korisničkom interfejsu.

U browser će biti implementirane i neke opcije za korisnike društvenih mreža, pa će pristup Facebooku i deljenje sadržaja, na primer, biti jednostavniji.

Firefox 5 navodno će pružati korisnicima i mogućnost manipulacije različitim otvorenim tabovima, a opcija "home" će nestati. Čitači PDF, mp3 i sličnih formata biće integrisani u novu verziju, prenosi sajt Digital Trends.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik