Izgradnja 110 km autoputa

Bez autora
Nov 12 2010

Srbija će do kraja godine ispoštovati sve najavljene rokove za izgradnju autoputeva na koridorima, odnosno biće završeno 110 kilometara autoputa. Radovi na Koridoru 10 i Koridoru 11 idu dobro, sa manje ili više zastoja.Ove godine počela je izgradnja 130 kilometara autoputa, a do kraja 2010. predviđeno je otvaranje radova na još 50 kilometara. Svi predviđeni radovi na putnim koridorima biće obavljeni u roku, bez obzira na to da li postoje određene teškoća u njihovoj realizaciji.

Izgradnja 110 km autoputaSrbija će do kraja godine ispoštovati sve najavljene rokove za izgradnju autoputeva na koridorima, odnosno biće završeno 110 kilometara autoputa.

Mrkonjić je u Klubu poslanika rekao da radovi na Koridoru 10 i Koridoru 11 idu dobro, "sa manje ili više zastoja", uz napomenu da je ove godine počela izgradnja 130 kilometara autoputa, a da je do kraja 2010. predviđeno otvaranje radova na još 50 kilometara.

On je dodao da će svi predviđeni radovi na putnim koridorima biti obavljeni u roku, bez obzira na to da li postoje određene teškoća u njihovoj realizaciji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik