Jat: Jeftine karte i u 2013. godini

Bez autora
Jan 14 2013

Jat Airways saopštio je da je prošlogodišnju promotivnu kampanju okončao sa rekordom od 195 hiljada prodatih karata. Zbog toga je odlučio da svoje putnike obraduje i ove godine, promocijama i destinacijom koju prvi put nudi po promotivnoj ceni - Moskva.Akcija prodaje karata po izuzetno povoljnim cenama traje od 15. do 31. januara 2013. i odnosi se na putovanja koja mogu da se realizuju od 21. januara do 15. juna. U ovom periodu za samo 99 evra mogu da se nabave povratne karte za putovanja do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja.

Jat: Jeftine karte i u 2013. godiniJat Airways saopštio je da je prošlogodišnju promotivnu kampanju okončao sa rekordom od 195 hiljada prodatih karata. Zbog toga je odlučio da svoje putnike obraduje i i ove godine, promocijama i destinacijom koju prvi put nudi po promotivnoj ceni - Moskva.

Akcija prodaje karata po izuzetno povoljnim cenama traje od 15. do 31. januara 2013. i odnosi se na putovanja koja mogu da se realizuju od 21. januara do 15. juna.

U ovom periodu za samo 99 evra mogu da se nabave povratne karte za putovanja do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja. Povratne karte po cenama koje se kreću već od 109 evra važe za putovanja do Soluna i Štutgarta, a po ceni od 139 evra putnici mogu se kupiti povratne karte za Atinu, Rim, Istanbul i Diseldorf. Za 149 evra putnici mogu nabaviti povratne karte za Brisel, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, za 169 evra za Amsterdam, Berlin i Cirih, a za 189 evra za Pariz i London.

Putnici koji Jat-om putuju iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema destinacijama u Evropi i nazad, putovanje mogu ostvariti po cenama koje se kreću od 209 evra.

U ovogodišnjoj promotivnoj kampanji povratna karta iz Beograda do Moskve prvi put može da se nabavi za 239 evra.

Ove cene važe takođe za povratne karte na pravcima iz navedenih gradova za Beograd.

U cene su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte, a iz akcije je izuzet period Uskršnjih praznika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik