Jeftinije gorivo u blizini Niša

Bez autora
Nov 15 2010

Naftna industrija Srbije danas je svečano pustila u rad rekonstruisanu benzinsku stanicu “Fontana”, na auto putu E-75, u blizini Niša. Vrednost investicije iznosi 120 miliona dinara, a temeljna rekonstrukcija urađena je prema važećim svetskim tehničkim i ekološkim standardima.Povodom početka rada objekta, NIS je pripremio poklon za sve potrošače, niže cene svih vrsta derivata za dva dinara po litru. Popust u okviru akcije “NIS Petrol vam prvi čestita Novu godinu” traje mesec dana, a važi na svim objektima koje će NIS otvoriti do kraja godine.

Jeftinije gorivo u blizini NišaNaftna industrija Srbije danas je svečano pustila u rad rekonstruisanu benzinsku stanicu “Fontana”, na auto putu E-75, u blizini Niša.

Vrednost investicije iznosi 120 miliona dinara, a temeljna rekonstrukcija urađena je prema važećim svetskim tehničkim i ekološkim standardima. Povodom početka rada objekta, NIS je pripremio poklon za sve potrošače, niže cene  svih vrsta derivata za dva dinara po litru. Popust u okviru akcije “NIS Petrol vam prvi čestita Novu godinu” traje mesec dana, a važi na svim objektima koje će NIS otvoriti do kraja godine.    

Na benzinskoj stanici “Fontana” u ponudi je široka paleta goriva. Novina u asortimanu je evro premijum BMB 95, bezolovni benzin koji u potpunosti ispunjava najoštrije zahteve za emisione standarde Euro V za putnička vozila, koji uz evro dizel 5 predstavlja proizvode nove generacije koje NIS proizvodi u sopstvenim rafinerijama. Ovi derivati, kao i BMB95, D2 i auto gas toče se preko savremenih automata, što uz automatizaciju objekta, obezbeđuje kvalitetnu i brzu uslugu. Ugradnjom rezervaora sa duplim plaštom i separatora za zauljene vode, ispoštovani su ekološki propisi.

U sklopu prodajnog prostora površine 255 kvadratnih metara je restoran čija ponuda je prilagođena potrebama i ukusu savremenog potrošača. U asortimanu prodavnice je, uz NIS-ove brendove, vodu “Jazak” i Nisotec ulja, oko 2000 artikala, od konditorskih proizvoda i bezalkoholnih napitaka, do štampe i auto opreme.

Benzinska stanica «Fontana» nalazi se u blizini raskrsnice značajnih putnih pravaca – od Beograda je udaljena oko 290 kilometara, od granice sa Bugarskom oko 100 kilometara, a od susedne Makedonije oko 160 kilometara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik