Komercijalna banka prima zahteve za subvencionisane kredite

Bez autora
Jan 27 2011

Komercijalna banka počela je danas prijem zahteva za stambene kredite iz programa subvencija Vlade Srbije za 2011. godinu. Kamata na subvencionisane kredite iznosi šestomesečni euribor uvećan za 4,5 procentnih poena, a obavezno učesće je 10 odsto.Komercijalna banka je korisnicima subvencionisanih stambenih kredita omogućila i period počeka od godinu dana, a maksimalan rok otplate je 30 godina. Subvencionisane stambene kredite, koji se odobravaju do iznosa od 100 hiljada evra, mogu da dobiju građani Srbije sa platom do 120 hiljada dinara koji imaju do 45 godina u trenutku podnošenja zahteva za kredit.

Komercijalna banka prima zahteva za subvencionisane krediteKomercijalna banka počela je danas prijem zahteva za stambene kredite iz programa subvencija Vlade Srbije za 2011. godinu.

Kako je agenciji Beta rečeno u Komercijalnoj banci, kamata na subvencionisane kredite iznosi šestomesečni euribor uvećan za 4,5 procentnih poena, a obavezno učesće je 10 odsto.

Komercijalna banka je korisnicima subvencionisanih stambenih kredita omogućila i period počeka od godinu dana, a maksimalan rok otplate je 30 godina.

Subvencionisane stambene kredite, koji se odobravaju do iznosa od 100 hiljada evra, mogu da dobiju građani Srbije sa platom do 120 hiljada dinara koji imaju do 45 godina u trenutku podnošenja zahteva za kredit.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik