Memorandum o saradnji RZZO i HZZO

Bez autora
Feb 08 2011

Republički zavod za zdravstveno osiguranje (RZZO) i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) potpisali su Memorandum o međusobnoj saradnji. Cilj Memoranduma je razmena iskustava iz oblasti obaveznog zdravstvenog osiguranja.Saradnja se odnosi na zdravstvene usluge osiguranim osobama, načine utvrđivanja referentnih cena lekova, ortopedskih pomagala, medicinskog potrošnog materijala, kao i na kvalitet zdravstvenih usluga. Takođe, RZZO i HZZO sarađivaće u slučajevima za koje budu ocenili da imaju zajednički interes i dobrobit za osiguranike oba Zavoda.

Memorandum o saradnji RZZO i HZZORepublički zavod za zdravstveno osiguranje (RZZO) i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) potpisali su Memorandum o međusobnoj saradnji.

Cilj Memoranduma je razmena iskustava iz oblasti obaveznog zdravstvenog osiguranja.

Saradnja se odnosi na zdravstvene usluge osiguranim osobama, načine utvrđivanja referentnih cena lekova, ortopedskih pomagala, medicinskog potrošnog materijala, kao i na kvalitet zdravstvenih usluga.

Takođe, RZZO i HZZO sarađivaće u slučajevima za koje budu ocenili da imaju zajednički interes i dobrobit za osiguranike oba Zavoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik