MK grupa izlazi na Londonsku berzu?

Bez autora
Oct 20 2011

Predsednik MK grupe Miodrag Kostić izjavio je da bi ta kompanija u slučaju razvoja povoljne klime, u martu ili maju 2012. godine mogla da izađe na Londonsku berzu. Oni su još 2007. godine skoro dogurali do izlaska na berzu i onda se desila kriza. Sada postoji tražnja i interesovanje stranih investitora za ovaj sektor.Investicione banke su procenile da bi bilo dobro da pripreme dokumentaciju i da u slučaju razvoja povoljne klime, u martu ili maju 2012. godine, izađu na berzu.

MK grupa izlazi na Londonsku berzu?Predsednik MK grupe Miodrag Kostić izjavio je da bi ta kompanija „u slučaju razvoja povoljne klime“, u martu ili maju 2012. godine mogla da izađe na Londonsku berzu.

„Mi smo još 2007. godine skoro dogurali do izlaska na berzu i onda se desila kriza. Sada postoji tražnja i interesovanje stranih investitora za ovaj naš sektor. Investicione banke su procenile da bi bilo dobro da pripremimo dokumentaciju i da u slučaju razvoja povoljne klime, u martu ili maju 2012. godine, izađemo na berzu“, rekao je Kostić u intervjuu mesečniku „Biznis“.

„Očekujemo prikupljanje kapitala od 250 do 300 miliona evra najmanje, inače nećemo izaći. Najveći deo tog kapitala bi trebalo da ode u Ukrajinu, a manji deo u Srbiju“, rekao je Kostić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik