Mostar dobio jednu od najsuvremenijih poliklinika u regiji

Bez autora
Aug 24 2014

U četvrtak večer u Mostaru je svečeno otvorena Poliklinika “Vitalis”, jedna od najboljih poliklinika u regiji. Devet specijaliziranih ambulanti pod jednim krovom i vlastiti ‘point-of-care’ zaslužni su za kvalitetnu i brzu uslugu koju će nuditi vrhunska poliklinika u Mostaru.Sastoji se od četiri ordinacije, kirurške dvorane, recovery rooma, laboratorija i dvorane za fizikalnu terapiju. Svrha poliklinike je pružiti sveobuhvatnu medicinsku uslugu na razini vodećih, privatnih, svjetskih ustanova te uz timski rad vrhunskih stručnih djelatnika, ponuditi rješenje za zdravstvene probleme pacijenata...

Mostar dobio jednu od najsuvremenijih poliklinika u regijiU četvrtak večer u Mostaru je svečeno otvorena Poliklinika “Vitalis”, jedna od najboljih poliklinika u regiji.

Devet specijaliziranih ambulanti pod jednim krovom i vlastiti ‘point-of-care’ zaslužni su za kvalitetnu i brzu uslugu koju će nuditi vrhunska poliklinika u Mostaru. Sastoji se od četiri ordinacije, kirurške dvorane, recovery rooma, laboratorija i dvorane za fizikalnu terapiju. Svrha poliklinike je pružiti sveobuhvatnu medicinsku uslugu na razini vodećih, privatnih, svjetskih ustanova te uz timski rad vrhunskih stručnih djelatnika, ponuditi rješenje za zdravstvene probleme pacijenata.

- Najčešće pitanje je bilo što mi ovo treba. Imam 100 razloga za ovaj projekt. Želim da našim klijentima pružimo savršenstvo medicinske usluge, želimo proizvoditi kvalitetan kadar, želimo napraviti jedan iskorak - rekao je prilikom otvaranja vlasnik Poliklike “Vitalis” i jedan od najboljih kardiokirurga u regiji Goran Džuzel. Gvardijan mostarskog franjevačkog samostana fra Iko Skoko je blagoslovio prostorije poliklinike, a tom prilikom je rekao kako će mnogi ljudi dolaziti na ovo mjesto u nadi da će im netko pomoći, da će iz poslušati, da će ih izliječiti. U sustavu Poliklinike “Vitalis” bit će zaposleno oko 20 liječnika, specijalista i subspecijalista, uz ostalo medicinsko osoblje (medicinske sestre, tehničari).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik