Najniže cene Jatovih karata do novih atraktivnih destinacija

Bez autora
Jun 30 2013

Jat Airways u ponudi ima najpovoljinije cene karata za povratna putovanja iz Beograda prema čak sedam destinacija zahvaljujući code share ugovoru sa Etihad Airways-om. Najniža cena povratne karte do Abu Dabija i Dubaija iznosi 393,40 evra, dok najjeftinija karta za povratno putovanje do Kuvajta košta 478,43 evra.Iz Beograda do Sejšela i nazad može se leteti za samo 723,96 evra, dok se najpovoljnija povratna karta do Melburna može kupiti za 1.165,07 evra, do Sidneja za 1.275,97 evra, a do Brizbejna za 1.295,63 evra.

Najniže cene Jatovih karata do novih atraktivnih destinacijaJat Airways u ponudi ima najpovoljinije cene karata za povratna putovanja iz Beograda prema čak sedam destinacija zahvaljujući code share ugovoru sa Etihad Airways-om.

Najniža cena povratne karte do Abu Dabija i Dubaija iznosi 393,40 evra, dok najjeftinija karta za povratno putovanje do Kuvajta košta 478,43 evra. Iz Beograda do Sejšela i nazad može se leteti za samo 723,96 evra, dok se najpovoljnija povratna karta do Melburna može kupiti za 1.165,07 evra, do Sidneja za 1.275,97 evra, a do Brizbejna za 1.295,63 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim takse za izdavanje karte. Za putnike koji lete do Dubaija, iz Abu Dabija je obezbeđen prevoz autobusom. Radi se o autobuskoj liniji od aerodroma u Abu Dabiju do autobuskih stanica Marina Mall i Travel Mall u Dubaiju. Ovakav autobuski transfer za putnike koji lete do/od Dubaija znači uštedu vremena i novca, zbog specifičnosti položaja samih aerodroma u Abu Dabiju i Dubaiju, kao i nepostojanja druge veze osim taksija do terminala aerodroma u Dubaiju sa koga se leti za Beograd.

Najpovoljnije cene do ovih sedam destinacija prema kojima mogu da lete putnici iz Beograda rezultat su bliske saradnje nacionalne aviokompanije Srbije i nacionalnog avioprevozioca UAE Etihad Airways-a, jedne od narespektabilnijih i najbrže rastućih aviokompanija na svetu.

Avioni tipa Airbus 319 iz Beograda za Abu Dabi poleću svakog dana u 13:05 časova. Let traje 5 sati i 20 minuta i u prestonicu UAE sleće se u 20:25 časova po lokalnom vremenu. Iz Abu Dabija poleće se u 20:30, do Beograda se putuje 5 sati i 45 minuta, a stiže se u 12:15 po lokalnom vremenu.

Svi letovi iz Beograda obavljaju se preko Abu Dabija, uz direktnu vezu prema destinacijama u Australiji i ostalim atraktivnim destinacijama. Jat Airways uskoro će proširiti ovu ponudu, tako da će putnici iz Beograda kupovinom Jatovih karata moći da stignu prema još većem broju destinacija Etihada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik