Nastavljeno potpisivanje ugovora za subvencionisane stambene kredite

Bez autora
Oct 24 2013

Ministarstvo finansija i Ministarstvo privrede nastavili su danas sa potpisivanjem ugovora za subvencionisane stambene kredite.U daljem sprovođenju Uredbe o merama podrške građevinskoj industriji kroz dugoročno stambeno kreditiranje za 2013. godinu, potpisivanju ugovora sa korisnicima kredita učestvuju ministri oba ministarstva. Ministarstvo finansija obezbedilo je sredstva za subvencionisano stambeno kreditiranje i u narednoj godini.

Nastavljeno potpisivanje ugovora za subvencionisane stambene krediteMinistarstvo finansija i Ministarstvo privrede nastavili su danas sa potpisivanjem ugovora za subvencionisane stambene kredite.

U daljem sprovođenju Uredbe o merama podrške građevinskoj industriji kroz dugoročno stambeno kreditiranje za 2013. godinu, potpisivanju ugovora sa korisnicima kredita učestvuju ministri oba ministarstva.

Ministarstvo finansija obezbedilo je sredstva za subvencionisano stambeno kreditiranje i u narednoj godini.

Nacionalna korporacija za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) obeveštava korisnike da će potpisane ugovore proslediti bankama u najkraćem mogućem roku, kao i da se prijem novih zahteva za subvencionisane kredite u NKOSK-u odvija nesmetano.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik