NIS zaposlio 88 mladih

Bez autora
Jul 01 2014

Nova generacija polaznika programa „NIS šansa“ potpisala je danas ugovore o radu u poslovnoj zgradi NIS-a u Novom Sadu. U ovoj fazi, ugovore je potpisalo 88 pripravnika, koji su se prijavili na NIS-ov konkurs, kojim kompanija zapošljava kandidate sa završenim fakultetom bez radnog iskustva u struci i srednjom tehničkom školom bez radnog iskustva.Od 88 novozaposlenih, 69 ih je sa visokom stručnom spremom, a 19 sa srednjom. Njih su danas pozdravili Nataša Stamenković, HR direktor NIS-a i Miroslav Vasin, pokrajinski sekretar za privredu zapošljavanje i ravnopravnost polova i poželeli im uspešan početak i profesionalni razvoj u jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu.

NIS zaposlio 88 mladihNova generacija polaznika programa „NIS šansa“ potpisala je danas ugovore o radu u poslovnoj zgradi NIS-a u Novom Sadu.

U ovoj fazi, ugovore je potpisalo 88 pripravnika, koji su se prijavili na NIS-ov konkurs, kojim kompanija zapošljava kandidate sa završenim fakultetom bez radnog iskustva u struci i srednjom tehničkom školom bez radnog iskustva.

Od 88 novozaposlenih, 69 ih je sa visokom stručnom spremom, a 19 sa srednjom. Njih su danas pozdravili Nataša Stamenković, HR direktor NIS-a i Miroslav Vasin, pokrajinski sekretar za privredu zapošljavanje i ravnopravnost polova i poželeli im uspešan početak i profesionalni razvoj u jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu.

U okviru programa zapošljavanja mladih započetog 2010. kroz program "Prva šansa" koji je 2012. prerastao u program "NIS šansa", kreiran u skladu sa potrebama kompanije, do sada je zaposleno više od 760 osoba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik