Novi "FIAT Doblo Kargo" u Srbiji

Bez autora
Nov 10 2010

U Beogradu je večeras promovisan "FIAT Doblo Kargo" (Cargo), dobitnik priznanja "Komercijalno vozilo u Evropi 2011. godine", koji troši svega 4,8 litara dizela na 100 kiliometra, prevozeći pritom tonu tereta. "Doblo Kargo" je nastao uz strogo poštovanje standarda zaštite životne sredine, pravila komfora i povećanja tovarnog prostora, kao i uštede u potrošnji goriva, ali ne na štetu funkcionalnosti.Novi "FIAT Doblo Kargo" namenjen je profesionalcima čiji posao zahteva efikasno, prostrano i štedljivo vozilo, lako za transport robe, a istovremeno i udobno...

Novi U Beogradu je večeras promovisan "FIAT Doblo Kargo" (Cargo), dobitnik priznanja "Komercijalno vozilo u Evropi 2011. godine", koji troši svega 4,8 litara dizela na 100 kiliometra, prevozeći pritom tonu tereta.

Na promociji u "Delta automoto Fijat" centru, generalni direktor "FIAT automobili Srbija" Đovani de Filipis istakao je da je "Doblo Kargo" nastao uz strogo poštovanje standarda zaštite životne sredine, pravila komfora i povećanja tovarnog prostora, kao i uštede u potrošnji goriva, ali ne na štetu funkcionalnosti.

Novi "FIAT Doblo Kargo" namenjen je profesionalcima čiji posao zahteva efikasno, prostrano i štedljivo vozilo, lako za transport robe, a istovremeno i udobno.

Nosivost od jedne tone, zapremina tovarnog prostora do 4,6 metara kubnih i potrošnja od 4,8 litara goriva na 100 predjenih kilometara samo su neke od karaketristika koje izdvajaju "FIAT Doblo Kargo" od konkurencije.

Domaćem trržištu ponudjena su vozila sa tri varijante motora: 1,4 litra zapremine - benzinac i dva dizelaša od 1,6 litra, a u zavisnosti od nivoa opreme, cena se sa porezom na dodatu vrednost kreće od 12.000 evra do 18.880 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik