Od 20. novembra skuplje mleko

Bez autora
Nov 15 2010

Dugotrajno mleko Imleka od 20. novembra biće skuplje za 1,8 dinara, a mlečni proizvodi za 3,2 dinara zbog povećanja otkupne cene mleka. Imlek se juče sa svojim dobavljačima dogovorio da će otkupnu cenu najboljeg kvaliteta mleka povećati sa 28,5 dinara na 32 dinara po litru. Ta kompanija će nastaviti da ulaže u osavremenjivanja mlekarstva u skladu sa standardima Evropske unije. Do sada je Imlek, koji je u vlasništvu investicionog fonda Salford, uložio 50 miliona evra u primarnu proizvodnju mleka.

Od 20. novembra skuplje mlekoDugotrajno mleko Imleka od 20. novembra biće skuplje za 1,8 dinara, a mlečni proizvodi za 3,2 dinara zbog povećanja otkupne cene mleka, saopštila je danas ta beogradska mlekara.

Imlek se juče sa svojim dobavljačima dogovorio da će otkupnu cenu najboljeg kvaliteta mleka povećati sa 28,5 dinara na 32 dinara po litru.

U saopštenju se navodi da će ta kompanija nastaviti da ulaže u osavremenjivanja mlekarstva u skladu sa standardima Evropske unije.

Do sada je Imlek, koji je u vlasništvu investicionog fonda Salford, uložio 50 miliona evra u primarnu proizvodnju mleka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik