Otvoren sajam građevinarstva

Bez autora
Apr 12 2011

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić otvorio je danas na Beogradskom sajmu 37. Međunarodni sajam građevinarstva. Ovogodišnji sajam građevinarstva okupiće više od 900 izlagača, a od tog broja 300 izlagača je iz drugih zemalja sveta.U protekle dve godine uočen je rast građevinskog sektora, ali on je i dalje manji od jednog procenta. Ovaj napredak je posledica napora svih građevinara u zemlji, kao i ogromnih investicija koje je proteklih godina obezbedila država.

Otvoren sajam građevinarstvaMinistar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić otvorio je danas na Beogradskom sajmu 37. Međunarodni sajam građevinarstva.

Ovogodišnji sajam građevinarstva okupiće više od 900 izlagača, a od tog broja 300 izlagača je iz drugih zemalja sveta.

U protekle dve godine uočen je rast građevinskog sektora, ali on je i dalje manji od jednog procenta. Ovaj napredak je posledica napora svih građevinara u zemlji, kao i ogromnih investicija koje je proteklih godina obezbedila država. Država je obezbedila više od 500 miliona evra za investicije u građevinarstvu u toku ove godine, ali neophodno je i da administracija uradi svoj deo posla kako bi svi projekti bili uspešno realizovani.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik