Podrška malim firmama recept za bolje sutra

Bez autora
Nov 02 2010

Dnevni list „Blic“ i Banka Inteza, četvrtu godinu zaredom pokreću akciju za izbor najboljeg preduzetnika u Srbiji iz oblasti malih i srednjih preduzeća.Nakon završetka akcije i odabira, najpre 50, a zatim i 10 najuspešnijih preduzetnika, početkom sledeće godine održaće se zvanično proglašenje „Blic preduzetnika 2010“, koga će Banka Inteza nagraditi sa 30.000 evra. Novac koji će Banka Inteza, kao i prilikom prethodne tri godine, dodeliti najboljem preduzetniku mora biti namenski utrošen za unapređenje postojećeg ili ulaganje u novo poslovanje.

Podrška malim firmama recept za bolje sutraDnevni list „Blic“ i Banka Inteza, četvrtu godinu zaredom pokreću akciju za izbor najboljeg preduzetnika u Srbiji iz oblasti malih i srednjih preduzeća.

Nakon završetka akcije i odabira, najpre 50, a zatim i 10 najuspešnijih preduzetnika, početkom sledeće godine održaće se zvanično proglašenje „Blic preduzetnika 2010“, koga će Banka Inteza nagraditi sa 30.000 evra.

Novac koji će Banka Inteza, kao i prilikom prethodne tri godine, dodeliti najboljem preduzetniku mora biti namenski utrošen za unapređenje postojećeg ili ulaganje u novo poslovanje. Dnevni list „Blic“ će tokom decembra 2010. i januara 2011. godine predstaviti 50 preduzeća koja, po odluci žirija, budu svrstana u krug najuspešnijih.

– Tokom projekta, koji smo pokrenuli pre četiri godine, predstavili smo oko 200 preduzetnika. Ova akcija je afirmacija ideja i znanja. Nadam se da ćemo, po uzoru na prethodne godine, i ovog puta doći do 50 najboljih preduzetnika u zemlji – rekao je Veselin Simonović, glavni urednik „Blica“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik