Podsticaji za poslovna udruženja i klastere

Bez autora
Oct 02 2019

Grad Prijedor raspisao je javni poziv za dodjelu podsticaja s ciljem razvoja i unapređenja poslovnog udruživanja i klasterizacije u pravcu ostvarivanja što bolje konkurentske pozicije na lokalnom, regionalnom i evropskom nivou.Grant za postojeća poslovna udruženja i klastere ne može biti veći od 15.000 KM po projektu niti veći od 95 odsto ukupne vrijednosti projekta, a preostali iznos, minimalno pet odsto ukupne vrijednosti projekta, mora sufinansirati korisnik. Za novoosnovana poslovna udruženja i klastere grant pokriva 100 odsto vrijednosti projekta i ne može biti veći od 10.000 KM. Rok za dostavljanje prijava je 15. oktobar.

Podsticaji za poslovna udruženja i klastereGrad Prijedor raspisao je javni poziv za dodjelu podsticaja s ciljem razvoja i unapređenja poslovnog udruživanja i klasterizacije u pravcu ostvarivanja što bolje konkurentske pozicije na lokalnom, regionalnom i evropskom nivou.

Grant za postojeća poslovna udruženja i klastere ne može biti veći od 15.000 KM po projektu niti veći od 95 odsto ukupne vrijednosti projekta, a preostali iznos, minimalno pet odsto ukupne vrijednosti projekta, mora sufinansirati korisnik.

Za novoosnovana poslovna udruženja i klastere grant pokriva 100 odsto vrijednosti projekta i ne može biti veći od 10.000 KM.

Rok za dostavljanje prijava je 15. oktobar.

Javni poziv, svi prijavni obrasci i pravilnik o dodjeli grantova dostupni su na info-pultu Gradske uprave i na internet stranici www.prijedorgrad.org.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik