Potpisivanje sporazuma povodom početka projekta IPEK Centra

Bez autora
Jul 02 2013

Predstavnici Internacionalnog poslovnog, edukativnog i kulturnog centara (IPEK Centar), Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) i Gradske opštine Vračar potpisaće trilateralni sporazum povodom početka projekta IPEK Centra pod nazivom “Obrazovanje na dar – 100.000 evra stipendija za nezaposlene”, u sredu, 3. jula 2013. godine, u prostorijama opštine Vračar, u Beogradu.Projekat IPEK Centra pod nazivom “Obrazovanje na dar” predstavlja jedinstven program stipendiranja čime se obezbeđuje 438 stipendija u vrednosti od 100.000 evra koje obuhvataju besplatan program edukacije (seminar, trening ili specijalizacija) iz strategijskog menadžmenta, informacione i komunikacione tehnologije i odnosa sa javnošću, članstvo u IPEK Centru i izdavanje sertifikata.

Potpisivanje sporazuma povodom početka projekta IPEK CentraPredstavnici Internacionalnog poslovnog, edukativnog i kulturnog centara (IPEK Centar), Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) i Gradske opštine Vračar potpisaće trilateralni sporazum povodom početka projekta IPEK Centra pod nazivom “Obrazovanje na dar – 100.000 evra stipendija za nezaposlene”, u sredu, 3. jula 2013. godine, u prostorijama opštine Vračar, u Beogradu.

Projekat IPEK Centra pod nazivom “Obrazovanje na dar” predstavlja jedinstven program stipendiranja čime se obezbeđuje 438 stipendija u vrednosti od 100.000 evra koje obuhvataju besplatan program edukacije (seminar, trening ili specijalizacija) iz strategijskog menadžmenta, informacione i komunikacione tehnologije i odnosa sa javnošću, članstvo u IPEK Centru i izdavanje sertifikata.

Kandidati koji mogu da konkurišu za stipendije su nezaposleni građani registrovani na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sa srednjim, višim i visokim obrazovanjem iz oblasti društvenih nauka, inženjerstva i jezika.

Korisnici stipendija će imati jedinstvenu priliku da steknu nova i nadograde postojeća znanja i veštine i time doprinesu podizanju nivoa sopstvene konkurentnosti, što će im omogućiti da brže dođu do stalnog zaposlenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik