ProBiznis lider i ove godine

Bez autora
Nov 10 2010

ProCredit banka organizovaće i ove godine nagradu ProBiznis lider – za najuspešnija preduzeća i preduzetnike u tri kategorije, preduzetnik, malo i srednje preduzeće, a prvi put će biti dodeljeno i posebno priznanje za lidera u unapređenju energetske efikasnosti.Ovogodišnjim izborom, koji banka organizuje peti put za redom biće obuhvaćeni svi registrovani preduzetnici, mala i srednja preduzeća u Srbiji, kojih trenutno ima više od 300.000, saopštila je ta banka. Dobitnici priznanja biće proglašeni sredinom decembra u Beogradu, koji će osim priznanja i plakete, biti nagrađeni višednevnim studijskim putovanjem, tokom kojeg će posetiti neke od najuspešnijih kompanija u zemljama Evropske unije.

ProBiznis lider i ove godineProCredit banka organizovaće i ove godine nagradu ProBiznis lider – za najuspešnija preduzeća i preduzetnike u tri kategorije, preduzetnik, malo i srednje preduzeće, a prvi put će biti dodeljeno i posebno priznanje za lidera u unapređenju energetske efikasnosti.

Ovogodišnjim izborom, koji banka organizuje peti put za redom biće obuhvaćeni svi registrovani preduzetnici, mala i srednja preduzeća u Srbiji, kojih trenutno ima više od 300.000, saopštila je ta banka.

Dobitnici priznanja biće proglašeni sredinom decembra u Beogradu, koji će osim priznanja i plakete, biti nagrađeni višednevnim studijskim putovanjem, tokom kojeg će posetiti neke od najuspešnijih kompanija u zemljama Evropske unije.

Odluku o Probiznis liderima doneće stručni žiri, koji će činiti predstavnici resornih ministarstava, privrednih komora i fakulteta, ekonomski novinari.

Najpre će odabrati 100 najuspešnijih, na osnovu ostvarenog prihoda i profita, broja zaposlenih, koje će stručnjaci ProCredit banke posetiti u narednih nekoliko nedelja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik