Produžen rok Austrijancima

Bez autora
Apr 12 2011

Radna grupa Vlade Republike Srbije za prodaju 51 posto akcija “Telekoma Srbija” danas je i zvanično potvrdila da je donela odluku da prihvati zahtev kompanije “Telekom Austrija” za dodatno produženje roka za poboljšanje ponude za kupovinu većinskog paketa akcija “Telekoma Srbija”.Austrijska kompanija dobila je rok od 15 dana za dopunu dostavljene dokumentacije i prilagođavanje finansijskog dela ponude uslovima koji su propisani tenderom, pa će dokumentaciju moći da dostavi do 3. maja 2011. godine.

Produžen rok AustrijancimaRadna grupa Vlade Republike Srbije za prodaju 51 posto akcija “Telekoma Srbija” danas je i zvanično potvrdila da je donela odluku da prihvati zahtev kompanije “Telekom Austrija” za dodatno produženje roka za poboljšanje ponude za kupovinu većinskog paketa akcija “Telekoma Srbija”.

Austrijska kompanija dobila je rok od 15 dana za dopunu dostavljene dokumentacije i prilagođavanje finansijskog dela ponude uslovima koji su propisani tenderom, pa će dokumentaciju moći da dostavi do 3. maja 2011. godine.

Minimalna cena za 51 posto akcija “Telekoma Srbija” iznosi 1,4 milijarde evra.

Kompanija “Telekom Austrija” jedina je dostavila ponudu i to 950 miliona evra za akcije, a 450 miliona evra za investicije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik