Projekat stvaranja prve specijalne ekonomske zone na Balkanu

Bez autora
Jul 06 2014

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa predsednikom Srpskog instituta iz Vašingtona Danijelom Sremac i direktorom "Babson Global" instituta iz Bostona za programe razvoja Šankerom Sigamom.Tema razgovora bio je zajednički projekat Srpskog instituta i instituta "Babson Global" čiji je cilj stvaranje prve specijalne ekonomske zone na Balkanu, koja bi pružila izuzetne mogućnosti za investitore.

Projekat stvaranja prve specijalne ekonomske zone na BalkanuPrvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa predsednikom Srpskog instituta iz Vašingtona Danijelom Sremac i direktorom "Babson Global" instituta iz Bostona za programe razvoja Šankerom Sigamom.

Tema razgovora bio je zajednički projekat Srpskog instituta i instituta "Babson Global" čiji je cilj stvaranje prve specijalne ekonomske zone na Balkanu, koja bi pružila izuzetne mogućnosti za investitore.

Ovu zonu karakteriše regulativna autonomija slična onoj u Dubaiju ili Hong Kongu, koja ima za cilj promociju brzog osnivanja firmi i zapošljavanja, kao i pružanje podrške pravima privrednika i slobodnoj konkurenciji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik