Registracija poljoprivrednih gazdinstava do 31. marta

Bez autora
Feb 06 2011

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Saša Dragin uputio je poziv poljoprivrednim proizvođačima da i ove godine registruju ili obnove registraciju svog poljoprivrednog gazdinstva kako bi i dalje mogli da koriste podsticajne mere resornog ministarstva.Registracija poljoprivrednih gazdinstava obavljaće se od 1. februara do 31. marta 2011. godine. Kako je saopšteno iz resornog ministarstva, jedan od ciljeva resornog ministarstva u 2011. godini biće modernizacija poljoprivredne proizvodnje kako bi poljoprivredni proizvođači, koji su zaslužni za prošlogodišnji rekordni suficit i izvoz poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, nastavili da se uspešno bave svojom delatnošću.

Registracija poljoprivrednih gazdinstava do 31. martaMinistar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Saša Dragin uputio je poziv poljoprivrednim proizvođačima da i ove godine registruju ili obnove registraciju svog poljoprivrednog gazdinstva kako bi i dalje mogli da koriste podsticajne mere resornog ministarstva.

Registracija poljoprivrednih gazdinstava obavljaće se od 1. februara do 31. marta 2011. godine.

Kako je saopšteno iz resornog ministarstva, jedan od ciljeva resornog ministarstva u 2011. godini biće modernizacija poljoprivredne proizvodnje kako bi poljoprivredni proizvođači, koji su zaslužni za prošlogodišnji rekordni suficit i izvoz poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, nastavili da se uspešno bave svojom delatnošću.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik