SEETEX ruši rekorde

Bez autora
Apr 26 2011

Zvanični indeks koji pokriva tržište tendera i nabavki jugoistočne Evrope u četvrtak 21. aprila je dostigao 339 indeksnih poena što je nova rekordna vrednost. Navedena vrednost SEETEX-a je za 3,4 posto viša u odnosu na dosadašnji rekord koji je zabeležen 07. juna prošle godine kada je indeks iznosio 327.72 jedinica.Rast indeksa je posledica rasta broja objavljenih tendera i nabavki u Srbiji i Hrvatskoj i to naročito na početku i tokom drugog kvartala 2011. godine. Više informacija o regionalnim i granskim indeksima možete pronaći na www.tenderi.com.

SEETEX ruši rekordeZvanični indeks koji pokriva tržište tendera i nabavki jugoistočne Evrope u četvrtak 21. aprila je dostigao 339 indeksnih poena što je nova rekordna vrednost. 

Navedena vrednost SEETEX-a je za 3,4 posto viša u odnosu na dosadašnji rekord koji je zabeležen 07. juna prošle godine kada je indeks iznosio 327.72 jedinica. 

Rast indeksa je posledica rasta broja objavljenih tendera i nabavki u Srbiji i Hrvatskoj i to naročito na početku i tokom drugog kvartala 2011. godine.

Više informacija o regionalnim i granskim indeksima možete pronaći na www.tenderi.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik