U Nišu dodeljene nagrade "Kapetan Miša Anastasijević"

Bez autora
May 23 2013

Nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" uručene su danas u Nišu uspešnim privrednim kolektivima i pojedincima sa područja Regionalne privredne komore.Nagrada se sastoji iz Povelje i zlatnika sa likom Miše Anastasijevića, a dodeljuje se za doprinos privrednom razvoju regiona, za doprinos zdravstvenoj zaštiti, za inovativnost, za korporativnu i društvenu odgovornost, za angažovano informisanje i očuvanje tradicije i srpske duhovnosti.

U Nišu dodeljene nagrade "Kapetan Miša Anastasijević"Nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" uručene su danas u Nišu uspešnim privrednim kolektivima i pojedincima sa područja Regionalne privredne komore.

Nagrada se sastoji iz Povelje i zlatnika sa likom Miše Anastasijevića, a dodeljuje se za doprinos privrednom razvoju regiona, za doprinos zdravstvenoj zaštiti, za inovativnost, za korporativnu i društvenu odgovornost, za angažovano informisanje i očuvanje tradicije i srpske duhovnosti.

Ovim vrednim priznanjem, koje realizuju Agencija za tržišne komunikacije Medija Invent, Televizija Novi Sad, Privredna komora Vojvodine i Fakultet tehničkih nauka Novi Sad, ove godine je nagrađen 21 dobitnik, među kojima kompanija "Filip Moris Srbija", preduzeće za proizvodnju automobilskih elektrosklopova Leoni, firma Jugoimpeks koja se bavi reciklažom, preduzeće Jugoistok, i drugi.

U ime dobitnika zahvalili su direktor "Niške mlekare" Zvezdan Gavrilović i dopisnik "Politike" iz Niša Tomislav Todorović.

Nagrade su dodeljene u niškoj Gradskoj kući u akciji pod nazivom "Put ka vrhu", a priznanje koje nosi naziv srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka Miše Anastasijevića, ustanovljeno je pre 12 godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik