Više letova za Bukurešt

Bez autora
Oct 05 2011

Rumunski nacionalni avio-prevoznik Tarom će od početka zimskog reda letenja na liniji Beograd – Bukurešt uvesti dva dodatna leta svake sedmice. Od 30. oktobra sedam nedeljnih letova će se sa Aerodroma "Nikola Tesla"obavljati ponedeljkom, sredom i petkom u 10:15 časova, utorkom, četvrtkom i petkom u 17:25 časova, a nedeljom u 13:15 časova.Na prepodnevnim letovima ponedeljkom i petkom prvi put se na ovoj liniji u saobraćaj uvodi avion ATR 72, kapaciteta 68 sedišta, a u ostalim terminima i dalje će se koristiti avion tipa ATR 42, kapaciteta 48 sedišta.

Više letova za BukureštRumunski nacionalni avio-prevoznik Tarom će od početka zimskog reda letenja na liniji Beograd – Bukurešt uvesti dva dodatna leta svake sedmice.

Od 30. oktobra sedam nedeljnih letova će se sa Aerodroma "Nikola Tesla"obavljati ponedeljkom, sredom i petkom u 10:15 časova, utorkom, četvrtkom i petkom u 17:25 časova, a nedeljom u 13:15 časova.

Na prepodnevnim letovima ponedeljkom i petkom prvi put se na ovoj liniji u saobraćaj uvodi avion ATR 72, kapaciteta 68 sedišta, a u ostalim terminima i dalje će se koristiti avion tipa ATR 42, kapaciteta 48 sedišta.

Rumunski Tarom još jedna je od velikog broja avio-kompanija koje će tokom zimskog reda letenja povećati svoje kapacitete kada su u pitanju letovi iz Beograda. Procenjuje se da će to ubrzati porast obima saobraćaja na beogradskom aerodromu, ali i povećati broj putnika od preko 20 posto na mesečnom nivou.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik