Vlada usvojila predlog zakona o zajmu za kineski most

Bez autora
Oct 29 2010

Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o potvrđivanju ugovora o zajmu za kredit za projekat mosta između Zemuna i Borče sa kineskom Eksim bankom i nekoliko drugih zakonskih predloga i odluka.U saopštenju nakon sednice Vlade navodi se da je usvojena i Odluka o izmenama odluke o broju studenata za upis u prvu godinu osnovnih studija koji se finansiraju iz budžeta za 2010/2011 godinu, kao i odluku o broju studenata za upis na master i doktorske studije koji se finansiraju iz budžeta. Vlada nije saopštila detalje o tome koliko će se studenata, prema tom predlogu, ubuduće finansirati iz budžeta.

Vlada usvojila predlog zakona o zajmu za kineski mostVlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o potvrđivanju ugovora o zajmu za kredit za projekat mosta između Zemuna i Borče sa kineskom Eksim bankom i nekoliko drugih zakonskih predloga i odluka.

U saopštenju nakon sednice Vlade navodi se da je usvojena i Odluka o izmenama odluke o broju studenata za upis u prvu godinu osnovnih studija koji se finansiraju iz budžeta za 2010/2011 godinu, kao i odluku o broju studenata za upis na master i doktorske studije koji se finansiraju iz budžeta.

Vlada nije saopštila detalje o tome koliko će se studenata, prema tom predlogu, ubuduće finansirati iz budžeta.

Na današnoj sednici usvojeni su i predlozi zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlada Srbije i Crne Gore o saradnji u zaštiti od prirodnih i drugih katastrofa, kao i između Vlada Srbije i Kazahstana o ukidanju viza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik