Za zapošljavanje u Sremu izdvojeno 100 miliona dinara

Bez autora
Oct 19 2011

Za povećanje broja zaposlenih u Sremskom okrugu ove godine je, preko Nacionalne službe za zapošljavanje, do sada izdvojeno gotovo 100 miliona dinara. Samo projektom "Prva šansa" bilo je obuhvaćeno 232 nezaposlenih. Čak 165 njih ili 70 odsto zaposlilo se kod privatnih poslodavaca u svojstvu pripravnika.Organizovani su i programi obuke za nezaposlene u Sremskoj Mitrovici, Rumi i Indiji, pre svega za zvanja koja poslodavci trenutno najviše traže. U okviru tog programa danas su u sedištu Filijale Sremska Mitrovica uručeni sertifikati budućim knjigovođama.

Za zapošljavanje u Sremu izdvojeno 100 miliona dinaraZa povećanje broja zaposlenih u Sremskom okrugu ove godine je, preko Nacionalne službe za zapošljavanje, do sada izdvojeno gotovo 100 miliona dinara.

Samo projektom "Prva šansa" bilo je obuhvaćeno 232 nezaposlenih. Čak 165 njih ili 70 odsto zaposlilo se kod privatnih poslodavaca u svojstvu pripravnika, izjavio je danas direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Sremska Mitrovica, Todor Kuzmančević.

On je dodao da su organizovani i programi obuke za nezaposlene u Sremskoj Mitrovici, Rumi i Indiji, pre svega za zvanja koja poslodavci trenutno najviše traže.

U okviru tog programa danas su u sedištu Filijale Sremska Mitrovica uručeni sertifikati budućim knjigovođama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik