Zimski red letenja JAT-a

Bez autora
Oct 31 2010

Srpska aviokompanija "Jat ervejz" najavila je da će po zimskom redu letenja, koji se primenjuje od danas, leteti iz Beograda za 32 grada u 23 zemlje Evrope i Bliskog istoka. JAT će u ponudi imati i 86 letova koji se realizuju sa partnerskim kompanijama na principu razmene mesta.Prema zimskom redu letenja, "Jat ervejz" će na redovnoj liniji leteti dva puta nedeljno za Solun, a broj letova za Amsterdam povećan je sa pet na sedam, pre svega zbog potreba tranzitnih putnika prema Severnoj Americi i srpske dijaspore.

Zimski red letenja JAT-aOd danas se primenjuje zimski red letenja "Jat ervejza". Srpska aviokompanija leteće iz Beograda za 32 grada u 23 zemlje Evrope i Bliskog istoka.

Srpska aviokompanija "Jat ervejz" najavila je da će po zimskom redu letenja, koji se primenjuje od danas, leteti iz Beograda za 32 grada u 23 zemlje Evrope i Bliskog istoka.

Kako se navodi u saopštenju, JAT će u ponudi imati i 86 letova koji se realizuju sa partnerskim kompanijama na principu razmene mesta.

Prema zimskom redu letenja, "Jat ervejz" će na redovnoj liniji leteti dva puta nedeljno za Solun, a broj letova za Amsterdam povećan je sa pet na sedam, pre svega zbog potreba tranzitnih putnika prema Severnoj Americi i srpske dijaspore.

Takođe, broj letova za Dubai povećan je sa jednog na tri nedeljno. Tokom zimskog reda letenja najfrekventnije linije Jat ervejza biće one za Amsterdam, Pariz, London, Frankfurt, Beč, Cirih, Moskvu, Skoplje, Podgoricu, Tivat i Sarajevo na kojima avioni nacionalnog avioprevoznika lete najmanje jednom dnevno.

Za Ljubljanu se leti šest puta nedeljno, za Diseldorf, Rim i Larnaku pet puta, a za Milano, Istanbul i Pafos, koji će se povremeno koristiti kao alternativni aerodrom na Kipru, četiri puta.

JAT će tri puta nedeljno leteti za Stokholm, Štutgart, Berlin, Kopenhagen, Brisel, Trst i Dubai, za Atinu, Tel Aviv, Geteborg i Solun, dva puta za Maltu, a za Tripoli i Monastir jednom nedeljno.

Na osnovu komercijalnih "kod šer" ugovora o zajedničkom korišćenju linija, putnici iz Srbije moći će da putuju prema svim destinacijama na svim kontinentima.

Takve aranžmane "Jat ervejz" ima sa "Lufthanzom", "Er Fransom", "Alitalijom", "Britiš ervejzom",  "Svis erom", "Emirejtsom" i drugim aviokompanijama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik