Bilfinger Berger kupio dodatnih 15,3% dionica ĐĐ Montaže

Bez autora
Jan 19 2011

Đuro Đaković Holding prodao je 15,3 posto dionica tvrtke Đuro Đaković Montaža njemačkoj tvrtki Bilfinger Berger koja je većinski vlasnik Montaže. U priopćenju koje su iz ĐĐ Holdinga poslali Zagrebačkoj burzi navodi se samo da je 38.752 dionice Montaže kupio Bilfinger Berger, ali ne i po kojoj cijeni. ĐĐ Holding je za preostali svoj udio u Montaži raspisao natječaj u studenom prošle godine. Nominalna vrijednost tih 13,3 posto dionica je 11,6 milijuna kuna, a početna cijena za njih na natječaju je bila 23,2 milijuna kuna, odnosno 600 kuna po dionici.

Bilfinger Berger kupio dodatnih 15,3% dionica ĐĐ MontažeĐuro Đaković Holding prodao je 15,3 posto dionica tvrtke Đuro Đaković Montaža njemačkoj tvrtki Bilfinger Berger koja je većinski vlasnik Montaže.

U priopćenju koje su iz ĐĐ Holdinga poslali Zagrebačkoj burzi navodi se samo da je 38.752 dionice Montaže kupio Bilfinger Berger, ali ne i po kojoj cijeni.

ĐĐ Holding (ZSE:DDJH-R-A) je za preostali svoj udio u Montaži raspisao natječaj u studenom prošle godine. Nominalna vrijednost tih 13,3 posto dionica je 11,6 milijuna kuna, a početna cijena za njih na natječaju je bila 23,2 milijuna kuna, odnosno 600 kuna po dionici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik