Ljubljanska borza: Nastavljena loša serija, Gorenje gubitnik dana

Bez autora
Dec 27 2010

Nastavak negativne serije na Ljubljanskoj borzi i na početku novog tjedna. Na kraju dana, Petrol se vratio na početnu točku, pao je za 1,7 posto, ali je ojačao Telekom zbog najavljenog prodaja paketa od 2,7 posto dionica. Dnevni promet je dosegao 1,14 milijuna, na vrhu je 317 tisuća eura Krka, 167 tisuća je pridonio Petrol, 80.000 Gorenje, no Gorenje je padom od 1,8 posto bilo i gubitnik dana. Krka je pala za 0,8 posto na 62,5 eura, sedam desetina postoka je skrhala NKBM. Nešto manje na vrijednosti izgubio Mercator. Postotak je izgubila Sava Re, a nešto više od postotka Aerodrom Ljubljana i Triglav. Za više od tri posto stanjila se vrijednost Save, četiri izgubljene Iskra.

Ljubljanska borza: Nastavljena loša serija, Gorenje gubitnik danaNastavak negativne serije na Ljubljanskoj borzi i na početku novog tjedna.

Na kraju dana, Petrol (LJSE:PETG) se vratio na početnu točku, pao je za 1,7 posto, ali je ojačao Telekom (LJSE:TLSG) zbog najavljenog prodaja paketa od 2,7 posto dionica. Dnevni promet je dosegao 1,14 milijuna, na vrhu je 317 tisuća eura Krka (LJSE:KRKG), 167 tisuća je pridonio Petrol, 80.000 Gorenje (LJSE:GRVG), no Gorenje je padom od 1,8 posto bilo i gubitnik dana.

Krka je pala za 0,8 posto na 62,5 eura, sedam desetina postoka je skrhala NKBM (LJSE:KBMR). Nešto manje na vrijednosti izgubio Mercator (LJSE:MELR). Postotak je izgubila Sava Re (LJSE:POSR),  a nešto više od postotka Aerodrom Ljubljana (LJSE:AELG) i Triglav. Za više od tri posto stanjila se vrijednost Save (LJSE:SAVA), četiri izgubljene Iskra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik