NKBM uskoro spreman za Varšavsku burzu

Bez autora
Feb 01 2011

Pripreme za sekundarnu kotaciju Nove Kreditne banke Maribor (NKBM) na Varšavskoj burzi u punom su jeku. Službeno će predstavljanje za ulagatelje po Europi početi 1. ožujka, a cilj banke je, doznaje se neslužbeno, do tada prikupiti rezervacije za polovicu od ukupno 13 milijuna eura dionica. Na Varšavskoj burzi kotira 28 stranih društava iz 15 država. Kapitalizacija stranih izdavatelja dionica iznosi 64 milijarde eura. Cjelokupna kapitalizacija Varšavske burze je krajem prošle godine iznosila 202 milijarde eura. Godine 2009. provedeno je 38 IPO-a za ukupno 1,59 milijardi eura, a lani je njihov broj narastao za 122 (3,81 milijarda eura).

NKBM uskoro spreman za Varšavsku burzuPripreme za sekundarnu kotaciju Nove Kreditne banke Maribor (NKBM) na Varšavskoj burzi u punom su jeku.

Službeno će predstavljanje za ulagatelje po Europi početi 1. ožujka, a cilj banke je, doznaje se neslužbeno, do tada prikupiti rezervacije za polovicu od ukupno 13 milijuna eura dionica.

Na Varšavskoj burzi kotira 28 stranih društava iz 15 država. Kapitalizacija stranih izdavatelja dionica iznosi 64 milijarde eura. Cjelokupna kapitalizacija Varšavske burze je krajem prošle godine iznosila 202 milijarde eura. Godine 2009. provedeno je 38 IPO-a za ukupno 1,59 milijardi eura, a lani je njihov broj narastao za 122 (3,81 milijarda eura).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik