Konferencija “Ja, preduzetnik”

Bez autora
Mar 24 2023

Konferencija “Ja, preduzetnik”, koja će biti održana 24. i 25. marta u Banjaluci, pružiće priliku svima koji razmišljaju o pokretanju biznisa, kao i onima koji ga već imaju da steknu nova znanja, razmijene iskustva i unaprijede poslovanje.

Ovaj jedinstveni događaj, koji će biti održan u hotelu “Coutyard by Marriot”, ugostiće brojne preduzetnike iz regiona koji će svojim iskustvima pomoći novim generacija preduzetnika da unaprijede sebe i svoj biznis. Na konferenciji će, osim konsultanta i osnivača platforme “Ja, Preduzetnik” Đorđa Petrovića, govoriti i predstavnik “Inspira grupe” Branimir Gajić, predstavnica “Beorola” Sanja Jakovljević, te osnivač brenda “Bakina tajna” Vaso Lekić.

Prisutni će imati priliku da čuju i iskustva Dragane Đermanović, koju je njemački magazin “Hundert” svrstao među top 100 preduzetnica Evrope, zatim Dubravke Bjekić ispred “PaySpot” kompanije, te predsjednika Upravnog odbora slovenačke kompanije “Hidria” Iztoka Seljaka.

Među govornicima će se naći i predsjednik UO “Infinity International Group Group” Bojan Vujić i osnivač kompanije “Info Media Group” Vedran Pušić.

Platforma “Ja, Preduzetnik”, koju je Petrović sa grupom saradnika pokrenuo u septembru 2018. godine, u Srbiji je prošle godine proglašena za nacionalnog pobjednika EEPA nagrade za promociju preduzetništva koju dodjeljuje Evropska komisija na nivou cijele Evrope.

S obzirom na to da ih prate ljudi iz cijelog regiona, te da se na konferencijama u Srbiji, kao i u “Fejsbuk” grupi nalaze i mnogi iz Srpske, BiH i Crne Gore, ideja je, kako su istakli organizatori, da se stvari koje rade u Srbiji prenesu i na region, a za prvi regionalni iskorak izabrana je Banjaluka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik