Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2023

Bez autora
May 02 2023

24. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru održava se od 2, do 6. svibnja 2023. godine, a zemlja partner Sajma je Izrael.

Međunarodni sajam gospodarstva okupiti će, kao i proteklih godina veliki broj izlagača, te biti popraćen mnoštvom poslovnih foruma, bogatimkonferencijskim programom i b2b susretima, na kojima će gospodarstvenici imatipriliku razmijeniti iskustva, proširiti krug poslovnih poznanstava, unaprijediti vlastito poslovanje kroz sklapanje poslovnih ugovora, kao i mnoštvo edukacija koje će im u sklopu programa Sajama biti na raspolaganju.

Važan dio Sajma, uz susrete gospodarstvenika, svakako će biti susreti visokih izaslanstava zemlje partnera i zemlje domaćina kao i izaslanstava iz regije. Uz poseban program, planirana je organizacija sastanaka kao ključnih mjesta za spajanje različitih razmišljanja, komuniciranja problema te otvaranja novih prostora za rješenja.

Uspješno predstavljanje i najavljeni veliki odaziv izlagača iz Izraela i Bosne i Hercegovine, te zemalja regije i svijeta, na 24. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, će doprinijeti unaprjeđenju gospodarskih potencijala svih ključnih aktera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik