Prolećni sajam zapošljavanja LINK2job u Beogradu

Bez autora
May 10 2019

Centar za razvoj karijere kompanije LINK group, uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje, organizuje u Beogradu veliki prolećni LINK2job sajam zapošljavanja, u hotelu „Metropol Palace”, u petak 10. maja, od 10 do 18 časova.Ovogodišnji prolećni LINK2job sajam zapošljavanja je najveći do sada, sa preko 40 kompanija, među kojima i multinacionalnih, koje će ponuditi oko 450 novih radnih mesta. Neke od kompanija učesnica su i Sitel, Kuehne + Nagel, Strabag, Galenika, Birdseye, a dolazak je potvrdio i veliki broj obrazovnih ustanova: ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena osnovna škola i gimnazija...

Prolećni sajam zapošljavanja LINK2job u BeograduCentar za razvoj karijere kompanije LINK group, uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje, organizuje u Beogradu veliki prolećni LINK2job sajam zapošljavanja, u hotelu „Metropol Palace”, u petak 10. maja, od 10 do 18 časova.

Ovogodišnji prolećni LINK2job sajam zapošljavanja je najveći do sada, sa preko 40 kompanija, među kojima i multinacionalnih, koje će ponuditi oko 450 novih radnih mesta.

Neke od kompanija učesnica su i Sitel, Kuehne + Nagel, Strabag, Galenika, Birdseye, a dolazak je potvrdio i veliki broj obrazovnih ustanova: ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena osnovna škola i gimnazija... Za nezaposlene sugrađane ulaz na Sajam zapošljavanja je besplatan, ali je potrebno rezervisati mesto popunjavanjem ONLINE PRIJAVE.

Dodatna prilika za nezaposlene koji dođu na ovaj sajam jeste i mogućnost dobijanja besplatnih online kurseva engleskog jezika ili jedan od Microsoft Office modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PPT…).

Prijavite se na sajtu LINK2job i rezervišite neki od kurseva, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju.

Kursevi se završavaju preko interneta, što znači da se mogu pohađati kada god vam to odgovara, sa bilo kog mesta, od kuće ili sa posla.

Pored pomoći u unapređenju poslovnih veština, Centar za razvoj karijere će omogućiti učesnicima sajma i besplatnu izradu profesionalne fotografije za CV, a biće organizovana i korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i simulacija intervjua za posao, kroz koju će kandidati otkriti kako ih vide poslodavci, gde greše i kako da to isprave.

Centar za razvoj karijere ima za cilj da promoviše celoživotno učenje i daje podršku u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja, poručuju organizatori sajma.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik