Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

Bez autora
Sep 29 2022

Opština Stara Pazova i Privredna komora Srbije Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga, tradicionalno organizuju Regionalni sajam privrede koji će se održati 29. i 30. septembra 2022.godine u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, pod nazivom "Divan je privredni Srem".

Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja, i ostvarila nova ulaganja u privredu Srema.

Pozitivne reakcije i učesnika i posetioca, koji se iz godine u godinu, vraćaju kao i sve veća pažnja javnosti, ukazuju da je inicijativa organizatora prepoznata uz višestruke benefite za privrednike regiona ali i šire.

U programskom delu Sajma kroz stručne skupove u saradnji sa državnim institucijama, afirmisanim profesionalcima i izlagačima obradiće se teme koje neposredno utiču na privredni ambijent u kojem se obavlja privredna aktivnost.

Izlagačima je i ove godine obezbeđen opremljen izlagački prostor, a za sve posetioce Sajma ulaz je besplatan. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik