Sajam zapošljavanja u u Novoj Pazovi

Bez autora
Sep 30 2022

Filijala Sremska Mitrovica Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje sajam zapošljavanja u petak, 30. septembra, u periodu od 11 do 13 časova, u Kompleksu sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi.

Na sajmu će učestvovati 23 poslodavca koja su istakla potrebu za zapošljavanjem oko 777 radnika raznih obrazovnih profila i stepena kvalifikacija.

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve potrebne informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Inače, sajam zapošljavanja će i ove godine tradicionalno biti održan u okviru petnaestog po redu Regionalnog sajma privrede, 29. i 30. septembra, koji organizuju Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga i Opština Stara Pazova.

Na ovaj način, spajanjem manifestacija, poslodavcima će biti omogućen izbor najboljih kandidata za zapošljavanje.

Nacionalna služba poziva sve tražioce zaposlenja da posete sajam zapošljavanja u Novoj Pazovi i iskoriste priliku da se u neposrednom kontaktu sa poslodavcima informišu o slobodnim radnim mestima i uslovima rada, i predaju im svoje radne biografije sa kojima konkurišu za posao.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik