4. Međunarodni sajam turizma "Banja Luka 2024"

Bez autora
Mar 01 2024

4. Međunarodni sajam turizma "Banja Luka 2024" biće održan od 1. do 3. marta 2024. godine u Banja Luci u dvorani Centar.

Međunarodni sajam turizma – Banja Luka predstavlja jednu od najvećih i najmasovniih turističkih manifestacija u Republici Srpkoj i Bosni i Hercegovini koja se održava u organizaciji kompanije RS Consulting and Trade Banja Luka, uz podršku Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Ministarstva trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske i grada Banja Luka.

Sajam turizma predstavlja moderan marketinški alat za sveobuhvatno predstavljanje turističkih destinacija i atrakcija kroz izuzetno bogat, sadržajan i savremen izložbeno-izlagački prostor koji obuhvata 1.000 kvadratnih metara posredstvom koga svake godine ugostimo preko 150 izlagača iz više od 10 zemalja.

Promocija turističkih potencijala kroz međunarodne sajamske aktivnosti predstavlja nezamjenljiv instrument promocije jer samo kroz ovakvu manifestaciju možemo obezbjediti direktni susret globalne turističke ponude i tražnje pod istim krovom, obezbjediti sigurno ulaganje u povećanje tržišnog učešća ali ujedno i promovisanje poslovnog imidža.

Međunarodni sajam turizma – Banja Luka se u prethodnim godinama zasigurno pozicionirao među najvažnijim i najvećim turističkim manifestacijama u ovom dijelu Evrope koji u svim elementima zadovoljava standarde moderne turističke industrije, gdje je po mišljenjima mnogih opravdao sva očekivanja. U godinama koje su za nas svoje učešće uzele su brojne nacionalne turističke organizacije, republičke i regionalne turističke organizacije, turističke agencije, turističko-rekreativni centri, nacionalni parkovi ali i istaknute hotelijerske grupacije i udruženja.

Više informacija o sajmu, kao i način prijave možete pronaći ovdje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik