BeautiFUL 2023

Bez autora
Sep 16 2023

Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 održat će se 16. i 17.9.2023. u centru Skenderija u Sarajevu.

I ove godine, mjesec septembar će biti centar beauty i wellness industrije koji će okupiti veliki broj izlagača, edukatora, stručnjaka i svih onih koji vole beauty sektor.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, okupit će veliki broj izlagača iz regije koji će se predstaviti sa preko 300 brendova, a koji će na svojim štandovima svim posjetiteljima ponuditi odlične proizvode po fantastičnim sajamskim popustima do 50%, nagradama, savjetima, preporukama… Svi oni pripremaju odlične ponude za sve vas, a na glavnoj bini tokom dva dana održavanja događaja bit će upriličen bogat i raznovrstan program.

Ulaz na sajam je slobodan, te stoga pozivamo sve vas koje volite kozmetiku, šminku, brinete o svome izgledu i zdravlju, uživate u wellnessu i generalno ste dama koja preferira beauty industriju da nam se pridružite i budete dio najvećeg sajma ovog tipa u BiH.

Također, pozivamo i sve profesionalce, stručnjake da nam se pridruže i da skupa kreiramo beauty magiju u Sarajevu. Jer, Sajam BeautiFUL 2023 je za cjelokupnu javnost!

Izlagači za sve posjetitelje pripremaju sjajne popuste do čak 50%. Pronađite nešto za sebe po odličnim sajamskim cijenama i ne propustite dobru zabavu i druženje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik