IV DDays

Bez autora
Apr 17 2024

DDays konferencija pod nazivom “Aktuelne promjene u poslovanju finansijskog sektora – zelenije, digitalnije, odgovornije!” biće održana 17. aprila 024. godine u hotelu “Bosna” u Banjaluci.

Četvrta po redu konferencija baviće se temama koje se tiču primjene novog Zakona o elektronskom novcu u Republici Srpskoj i novog Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti u Bosni i Hercegovini.

Izazovi koji stoje na putu bržoj digitalizaciji bankarskog sektora, kao i načini na koji se oni mogu savladati biće tema jednog od panela i jednog predavanja. Šta nam donosi primjena ESG kriterijuma i kakve koristi imaju

investitori i kompanije koje ih primjenjuju. Kako nam ubrzana digitalizacija i primjena IKT tehnologija omogućava poboljšanje korisničkog iskustva i produktivnosti? Institucionalni partneri četvrtog DDaysa su Ministarstvo finansija i trezora Bosne i Hercegovine i Agencija za bankarstvo Republike Srpske.

Na četvrtoj konferenciji učestvovaće predstavnici top menadžmenta regulatornih institucija iz finansijskog sektora, banaka, MKO, ministarstava,  ICT kompanija, poslovne zajednice…..

Očekuje se oko 200 učesnika iz zemlje i regiona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik