Vinozeus 2024

Bez autora
Apr 18 2024

.Deveti salon vina i gastronomije "Vinozeus 2024“, koji će biti održan 18. aprila 024. godine u zeničkom hotelu "Dubrovnik“, okupit će najmanje 24 vinarije iz Bosne i Hercegovine i inostranstva te 12 izlagača gastronomskih delicija.

Preduzeće DUBROVNIK d.o.o. Zenica, organizuje međunarodni salon vina „VINOZEUS“, koji se održava u hotelu Dubrovnik u Zenici u mjesecu aprilu tradicionalno od 2014. godine.

Salon predstavlja nastavak naše misije na promociji konzumacije vina, koju uspješno provodimo više od dvije decenije u objektima: restoran Dubrovnik, hotel Dubrovnik, restoran Trubadur i vinoteka Barrique. Cilj salona vina je unapređenje i podizanje „vinske kulture“ u našem okruženju tačnije na prostoru centralne BiH. Na „VINOZEUS-u" će biti prisutni distributeri pića, ugostitelji, hotelijeri kao i ostali privrednici sa prostora centralne Bosne.

Uz vinarije, svoje delicije predstavljaju i izlagači u segmentu gastronomije, prije svih proizvođači domaćih sireva, suhomesnatih proizvoda kao i hercegovačkog pršuta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik