1000. izdanje Poslovnog jutra

Bez autora
Jun 06 2012

Poštovani korisnici, danas je pred vama 1000. izdanje Poslovnog jutra. Mnogi kažu – "po jutru se dan poznaje", a mi se trudimo da dan započnete kvalitetnim, optimističnim i pre svega korisnim informacijama. Danas, kada proslavljamo 1000. broj, koristimo priliku da se zahvalimo svima onima koji su sa nama od samog početka, kao i svim novim čitaocima kojima je Poslovno jutro postala dobra navika sa kojom započinju dan. Poslovno jutro je svoju priču pokrenulo jula 2008. godine i od tada smo objavili preko 40.000 poslovnih vesti, informacija iz sveta finansija, investicija, poljoprivrede, berzanskog poslovanja. Kroz Poslovno jutro ste bili blagovremeno obavešteni o aktuelnim ekonomskim dešavanjima, stanju na tržištu nekretnina, novostima iz sveta automobila, informacionih tehnologija, marketinga. Poslovno jutro vas je kroz svoje rubrike i tekstove obaveštavalo i vodilo na bitne događaje, afirmisalo pozitivne rezultate i uspehe privrednika, trudilo se da pruža dobre poslovne savete i bude izvor informacija za donošenje važnih poslovnih odluka. Svaki novi dan, već gotovo četiri godine, započinjemo "Izrekom dana" čiji je cilj da vas motiviše i da vam bude pokretačka snaga da svakog jutra krenete u nove pobede i savladate izazove, kako u poslu, tako i u životu. Za današnji dan smo izdvojili izreku dana koja je po mišljenju vas, čitalaca, bila jedna od najboljih u prethodnom periodu. Ono čime se najviše ponosimo i što sa zadovoljstvom želimo da istaknemo jeste to što je tokom poslednje četiri godine, naša porodica, kako sa zadovoljstvom nazivamo sve naše čitaoce, imala stalni rast, tako da danas ona broji preko 85.000 članova. Još je značajniji podatak to što našu porodicu čine poslovni ljudi, vlasnici kompanija, menadžeri, direktori, odnosno svi oni koji se bave biznisom i profitom, čime se Poslovno jutro, kao specijalizovani poslovni bilten, svrstava u red najtiražnijih i najčitanijih poslovnih newsletter-a u Evropi. 1000. broj je izuzetan uspeh, ali i obaveza da u narednom periodu inovacijama, novim t

1000. izdanje Poslovnog jutraPoštovani korisnici, danas je pred vama 1000. izdanje Poslovnog jutra. Mnogi kažu – "po jutru se dan poznaje", a mi se trudimo da dan započnete kvalitetnim, optimističnim i pre svega korisnim informacijama.

Danas, kada proslavljamo 1000. broj, koristimo priliku da se zahvalimo svima onima koji su sa nama od samog početka, kao i svim novim čitaocima kojima je Poslovno jutro postala dobra navika sa kojom započinju dan. 

Poslovno jutro je svoju priču pokrenulo jula 2008. godine i od tada smo objavili preko 40.000 poslovnih vesti, informacija iz sveta finansija, investicija, poljoprivrede, berzanskog poslovanja. Kroz Poslovno jutro ste bili blagovremeno obavešteni o aktuelnim ekonomskim dešavanjima, stanju na tržištu nekretnina, novostima iz sveta automobila, informacionih tehnologija, marketinga. Poslovno jutro vas je kroz svoje rubrike i tekstove obaveštavalo i vodilo na bitne događaje, afirmisalo pozitivne rezultate i uspehe privrednika, trudilo se da pruža dobre poslovne savete i bude izvor informacija za donošenje važnih poslovnih odluka. 

Svaki novi dan, već gotovo četiri godine, započinjemo "Izrekom dana" čiji je cilj da vas motiviše i da vam bude pokretačka snaga da svakog jutra krenete u nove pobede i savladate izazove, kako u poslu, tako i u životu. Za današnji dan smo izdvojili izreku dana koja je po mišljenju vas, čitalaca, bila jedna od najboljih u prethodnom periodu.

Ono čime se najviše ponosimo i što sa zadovoljstvom želimo da istaknemo jeste to što je tokom poslednje četiri godine, naša porodica, kako sa zadovoljstvom nazivamo sve naše čitaoce, imala stalni rast, tako da danas ona broji preko 85.000 članova. Još je značajniji podatak to što našu porodicu čine poslovni ljudi, vlasnici kompanija, menadžeri, direktori, odnosno svi oni koji se bave biznisom i profitom, čime se Poslovno jutro, kao specijalizovani poslovni bilten, svrstava u red najtiražnijih i najčitanijih poslovnih newsletter-a u Evropi. 

1000. broj je izuzetan uspeh, ali i obaveza da u narednom periodu inovacijama, novim temama i rubrikama učvrstimo lidersku poziciju u oblasti poslovnih informacija, a svojim čitaocima pružimo mnoštvo novog sadržaja za koji verujemo da će vam biti od koristi pre svega u poslu, ali i u onom drugom segmentu života zbog koga radimo. 

Vaši komentari, pohvale, kao i sugestije i kritike, učinile su da svakim novim brojem Poslovno jutro bude sve bolji i ažurniji informativno-edukativni servis. 

Poslovno jutro ostaje u službi najboljih, tako da i u narednom periodu očekujemo predloge i komentare, koje kao i do sada možete proslediti putem e-mail-a: info@poslovnojutro.com.

Srdačan pozdrav i puno uspeha u radu,

Redakcija Poslovnog jutra

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik