Državna revizorska institucija objavila još 4 nova izveštaja

Bez autora
Jan 05 2016

Na sajtu Državne revizorske institucije (DRI) objavljena su četiri nova izveštaja o reviziji. Na sajtu DRI objavljen je Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Grada Novog Sada za 2014. godinu.Objavljen je i Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Opštine Knjaževac za 2014. godinu.

Državna revizorska institucija objavila još 4 nova izveštajaNa sajtu Državne revizorske institucije (DRI) objavljena su četiri nova izveštaja o reviziji. Na sajtu DRI objavljen je Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Grada Novog Sada za 2014. godinu.

Objavljen je i Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Opštine Knjaževac za 2014. godinu.

Objavljeni su i Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Opštine Žagubica za tu godinu i Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis" Novi Sad za 2014. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik