Fiat će izvoziti preko Luke Bar

Bez autora
Jul 27 2011

Predsjednik opštine Bar Žarko Pavićević sastao se juče sa gradonačelnikom Kragujevca Veroljubom Stevanovićem. Ovo je nastavak saradnje na osnovu potpisanog sporazuma u maju. Na sastanku je govoreno o realizovanim zajedničkim projektima između Bara i Kragujevca, kao i o budućim vidovima saradnje. Gospodin Veroljub Stevanović je veoma ponosan što je od potpisivanja sporazuma urađeno dosta aktivnosti na produbljivanju prijateljskih odnosa. Žarka Pavićevića, predsjednika opštine Bar raduje svaki ponovni susret sa dugogodišnjim prijateljima iz grada pobratima. Posebno ga raduje činjenica što će se učvrstiti saradnja ne samo na kulturnom i obrazovnom, već i na ekonomskom nivou. Očekuje se da će se Fiatovi automobili i djelovi izvoziti preko Luke Bar, kao nekada „Jugo“. Takođe, tu je i slobodna zona u okviru Luke Bar, koja može biti veoma primamljiva za investitore iz Srbije i njihovu gradnju proizvodnih pogona po vrlo povoljnim uslovima.

Fiat će izvoziti preko Luke BarPredsjednik opštine Bar Žarko Pavićević sastao se juče sa gradonačelnikom Kragujevca Veroljubom Stevanovićem.

Ovo je nastavak saradnje na osnovu potpisanog sporazuma u maju. Na sastanku je govoreno o realizovanim zajedničkim projektima između Bara i Kragujevca, kao i o budućim vidovima saradnje.

Gospodin Veroljub Stevanović kazao je da je veoma ponosan što je od potpisivanja sporazuma urađeno dosta aktivnosti na produbljivanju prijateljskih odnosa:

„Veoma sam zahvalan što ste se pokazali kao dobri domaćini našim prijateljima iz Rumunije, koji trenutno borave u vašem gradu u sklopu Programa razmjene učenika. Zadovoljstvo mi je što će naši umjetnici uzeti učešće na jednom od vaših najprestižnijih festivala „Barskom ljetopisu“ i što će naš fudbalski klub „Radnički“ učestvovati na memorijalnom turniru „Dano Delibašić“ i na taj način učvrstiti naše dosadašnje prijateljstvo“.

Žarko Pavićević, predsjednik opštine Bar, je istakao da ga raduje svaki ponovni susret sa dugogodišnjim prijateljima iz grada pobratima:

- Drago mi je da će Bar u narednim mjesecima ugostiti vaše umjetnike, sportiste, kao i prijatelje Vašeg grada. Posebno me raduje činjenica što ćemo učvrstiti saradnju ne samo na kulturnom i obrazovnom, već i na ekonomskom nivou. Očekujemo da će se Fiatovi automobili i djelovi izvoziti preko Luke Bar, kao nekada „Jugo“. Takođe, tu je i slobodna zona u okviru Luke Bar, koja može biti veoma primamljiva za investitore iz Srbije i njihovu gradnju proizvodnih pogona po vrlo povoljnim uslovima – rekao je Pavićević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik