"Future of building" - Pronađite poslovnog partnera za 20 minuta!

Bez autora
Feb 21 2016

Evropska poduzetnička mreža Austrije organizira 18. i 19. aprila u Beču konferenciju i poslovne susrete pod nazivom „Future of building". Na konferenciji će se govoriti o posljednjim trendovima inovativnih rješenja u izgradnji, održivoj revitalizaciji i visokokvalitetnoj izgradnji.Kako biste pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera, potrebno je ispuniti registracijski obrazac u kome se opisuje područje poslovanja, kao i traženi oblik poslovne saradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u online katalogu tako da učesnici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka kompanija dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od oko 20 minuta.

"Future of building" - Pronađite poslovnog partnera za 20 minuta!Evropska poduzetnička mreža Austrije organizira 18. i 19. aprila u Beču konferenciju i poslovne susrete pod nazivom „Future of building". Na konferenciji će se govoriti o posljednjim trendovima inovativnih rješenja u izgradnji, održivoj revitalizaciji i visokokvalitetnoj izgradnji.

Online katalog

Kako biste pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera, potrebno je ispuniti registracijski obrazac u kome se opisuje područje poslovanja, kao i traženi oblik poslovne saradnje.

Registracijski obrazac objavljuje se u online katalogu tako da učesnici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka kompanija dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od oko 20 minuta.

Više sektora

Konferencija i poslovni razgovori bazirat će se na sljedećim sektorima: inženjerstvo i planiranje, arhitektura i građevina, građevinski sekundarni i ugovorni radovi, građevinski materijal i dijelovi, obnovljivi izvori energije, klimatizacija i građevinske tehnologije, poslovne agencije, klasteri i udruženja te planiranje novog/starog prostora.

Prvi dan predviđen je za konferenciju i poslovne razgovore, a drugi će učesnici imati priliku posjetiti određena mjesta u Beču i okolici.

Učešće besplatno, registracija obavezna

Mjesto održavanja konferencije i B2B poslovnih sastanaka je Privredna komora Austrije u Beču. Učešće je besplatno, a registracija obavezna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik