Jačanje saradnje Srbije i Rusije u svim oblastima

Bez autora
Jun 19 2013

Predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić i sekretar Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolaj Patrušev ocenili su danas da tradicionalno dobri i prijateljski odnosi dveju zemalja pružaju mogućnosti za jačanje saradnje i razvoj bilateralnih odnosa u svim oblastima. Tokom sastanka je posebno bilo reči o unapređenju ekonomske saradnje sa Rusijom, koja je strateški partner Srbije. Srbija je opredeljena za realizaciju projekta gasovoda Južni tok i otvorena je za ruske investicije u energetskom sektoru, kao i u oblasti infrastrukture, poljoprivrede i telekomunikacija.

Jačanje saradnje Srbije i Rusije u svim oblastimaPredsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić i sekretar Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolaj Patrušev ocenili su danas da tradicionalno dobri i prijateljski odnosi dveju zemalja pružaju mogućnosti za jačanje saradnje i razvoj bilateralnih odnosa u svim oblastima.

Tokom sastanka je posebno bilo reči o unapređenju ekonomske saradnje sa Rusijom, koja je strateški partner Srbije.

Srbija je opredeljena za realizaciju projekta gasovoda Južni tok i otvorena je za ruske investicije u energetskom sektoru, kao i u oblasti infrastrukture, poljoprivrede i telekomunikacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik