Misija MMF-a u Srbiji od 10. do 22. februara

Bez autora
Feb 07 2011

Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) boraviće u Srbiji od 10. do 22. februara povodom sedme, poslednje revizije stend-baj aranžmana sa Srbijom, pre isteka tog aranžmana u aprilu.Delegaciju MMF-a će, kao i tokom prethodnih revizija, predvoditi Albert Jeger, a glavne teme razgovora biće makroekonomski razvoj Srbije u okviru programa i učinak, kad je reč o ciljevima postavljenim za kraj 2010. Takođe će biti reči o preostalim strukturnim reformama, posebno o uspostavljanju mehanizma za restrukturiranje korporativnog duga...

Misija MMF-a u Srbiji od 10. do 22. februaraMisija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) boraviće u Srbiji od 10. do 22. februara povodom sedme, poslednje revizije stend-baj aranžmana sa Srbijom, pre isteka tog aranžmana u aprilu, potvrđeno je danas Tanjugu u Kancelariji MMF-a u Beogradu.

Delegaciju MMF-a će, kao i tokom prethodnih revizija, predvoditi Albert Jeger, a glavne teme razgovora biće makroekonomski razvoj Srbije u okviru programa i učinak, kad je reč o ciljevima postavljenim za kraj 2010.

Kako je Tanjugu ranije izjavio stalni predstavnik MMF-a u Beogradu Bogdan Lisovolik, takođe će biti reči o preostalim strukturnim reformama, posebno o uspostavljanju mehanizma za restrukturiranje korporativnog duga.

Lisovolik je, pred poslednju reviziju stend-baj aranžmana sa Srbijom, ocenio da su srpske vlasti, generalno gledano, zadovoljavajuće sprovodile taj program, iako su rezultati varirali na različitim poljima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik