Nemačke firme traže dobavljače iz Srbije: Ukupno 340 sastanaka - sada onlajn

Bez autora
Sep 10 2020

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V), organizuju regionalni B2B projekat "Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana" koji se sprovodi već šestu godinu zaredom.

Više od 30 nemačkih kompanija potvrdilo je svoje učešće u projektu, dok iz regiona Zapadnog Balkana učestvuju 154 kompanije.

Samo iz Srbije 52 kompanije – dobavljača predstaviće narednih dana svoje poslovanje potencijalnim nemačkim partnerima. U predstojećem periodu biće održano ukupno 340 B2B sastanaka, saopštila je Nemačko-srpska privredna komora

Cilj projekta je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana. Koncept projekta bazira se na "B2B – matchmaking" mehanizmu.

Zainteresovane nemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike. U pojedinačnim slučajevima zastupljene su i druge branše poput građevinske i sektora energetike.

Događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekomoniju i energetiku SR Nemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Nemačke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik